Új jelszó kérése
Hírek
TOP termékek
Termék részletek


Paleolit Éléskamra Magliszt-mentes barna cipó 170 g

Paleolit Éléskamra Magliszt-mentes barna cipó 170 g
  • Paleolit Éléskamra Magliszt-mentes barna cipó 170 g
  • Paleolit Éléskamra Magliszt-mentes barna cipó 170 g
  • Paleolit Éléskamra Magliszt-mentes barna cipó 170 g
  • Paleolit Éléskamra Magliszt-mentes barna cipó 170 g
780 Ft
Paleolit Éléskamra Magliszt-mentes barna cipó 170 g
  • Ennek a kenyérnek a megalkotásával gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak maglisztet, vagy szeretnék csökkenteni a napi mennyiségét, illetve kisgyerekek mindennapi étkezéséhez is javasoljuk.


    Rostban és fehérjében gazdag, ez lassítja a szénhidrátok felszívódását, hosszan tartó jól-lakottság érzést biztosít és valódi tápanyagokkal lát el. Rezisztens keményítő tartalma jótékony hatással lehet a bélflórára.


    Finom, lágy tésztájú, kívül ropogós héjú, világos barna színű, tápláló és laktató kenyér.

    A magliszt-mentességen túl amiben nagyszerű és különleges, hogy elronthatatlan. Hisz nem kell bele más csak víz és citromlé. A tasak minden szárazanyagot tartalmaz.

    A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett foszfátmentes bórkő sütőport használunk.

    Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

    Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

    Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, maglisztet és élesztőt.

    Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.


    Csökkentett kalória érték,
    Csökkentett szénhidrát érték,
    Magas rost tartalom jellemzi.


    Összetevők: tápióka keményítő, porlasztva szárított tojásfehérje, bambuszrost, kókuszliszt, útifű maghéj, gm. sütőpor, rózsaszín himalája só


    Elkészítés: a csomag tartalmát szórd egy tálba, önts rá 210 ml hideg vizet és 20 ml citromlevet. Kézi robotgéppel vagy kanállal keverd homogén állagúra, majd pihentesd a tésztát 10 percig, míg besűrűsödik és kellően ruganyos lesz. Vizes kézzel formázd kedved szerint kenyér, cipó, bagett, zsemle formára. Ízlés szerint kend le tojással és tedd 200 fokos sütőbe 20 percre, majd további 40 percre 180 fokon. Csak kihűlés után ajánlott szeletelni. Zsemle és kifli esetén a 2. sütési fázis 25 percre rövidül. Lyukacsos bagett sütőben is készíthető.


    A tasak tartalmát felhasználás előtt össze kell keverni.

    Tápanyag értékek 100 g lisztkeverékben

    (tájékoztató adatok)
    Tápanyag súly Energia kJ Energia kcal zsír amelyből telített zsírsavak szénhidrát amelyből cukrok fehérje só
    100g alapanyagra/ g 1245 300,1 2 2 51 2,7 14,1 2,8
  • Cikkszám
    010
    Tömeg
    170 g/db
Webáruház készítés